Aanbiedingen

Gedurende de gehele zomer bieden wij heerlijke thee aan, die u ook als ijsthee, of zelfs sangria kunt maken.

Onze fruitthee: geheel nieuw in, volgens ons, Nederland, en daarom in Friesland als unieke trekpleister om deze exotische thee zelf als thee te drinken, als ijsthee te bereiden of als een heerlijke sangria.
Volg onze recepten op de website.

Elfstedentochtthee: wat bij de opening als een grap begon, is lichtelijk uit de hand gelopen. Deze thee is een samenstelling van groene thee, zwarte thee en 9 kruiden. Deze thee is erg populair bij de toeristen, gedurende het gehele jaar. Let goed op, want zowel in Twente als in Zeeland en Limburg vindt u deze thee. Gewoon... als cadeautje.

Zwarte thee aardbei/ananas: populaire thee, in de zomer, voor de echte ijstheeliefhebber.

Willy Wortel: jawel, ook Willy Wortel laten we voor ons een thee samenstellen. Een heerlijke zomerthee, waarin écht zoete worteltjes zijn verwerkt. Aan Willy Wortel dus alle eer, daarom noemen we de thee ook Willy Wortel!

Marokkaanse muntthee: de Marokaanse muntthee staat bekend als Nana. Een heerlijke frisse muntthee die je eigenlijk de hele dag door kunt drinken.

Turkse appelthee: biologische theem gemaakt van appelstukjes. Niet alleen heerlijk als thee, maar ook heel erg lekker in cake.

Op vakantie in het buitenland en een heerlijke thee geproefd? Kom bij ons langs... grote kans dat wij de thee al voor u klaar hebben liggen.

 

 

© MMXII by De wereld van thee | Created by KuiPerspective | Contact